IAI S.A. i Grupa Domodi łączą siły
W styczniu tego roku IAI S.A. i Grupa Domodi zakończyły pracę nad wspólną integracją, która umożliwia użytkownikom usługi IdoSell Shop na proste i darmowe wystawianie ofert sklepów w serwisach Domodi. Integracja ta jest wstępem do dalszej współpracy, która jest wynikiem dynamicznych planów rozwojowych obu partnerów.
2019-02-22, 16:25

W styczniu 2019 roku zostały zakończone prace nad integracją SaaS IdoSell Shop z serwisami ze stajni Grupy Domodi: Domodi.pl, Allani.pl i Homebook.pl. Sklepy internetowe korzystające z platformy sklepowej oferowanej przez IAI S.A. mogą czerpać korzyści z integracji już od początku lutego.

Serwisy Grupy Domodi

Serwisy Domodi.pl oraz Allani.pl są platformami typu marketplaces dedykowanymi wyłącznie branży fashion. Poza prezentacją ofert sklepów zintegrowanych, oba serwisy posiadają również rozbudowane blogi oraz dział poświęcony trendom. Homebook.pl jest natomiast skoncentrowany na wystroju wnętrz, remontach i budowie. Serwis ten zawiera nie tylko oferty sklepów, ale również posiada rozbudowany dział porad eksperckich, oferty usług fachowców, a także forum.

Grupa Domodi to łącznie: 3 serwisy, aktualnie zintegrowanych 900 sklepów, 24,8 mln wizyt miesięcznie i 300 mln zł przychodu rocznie generowanego dla partnerów.

Darmowa integracja sklepów IdoSell Shop z serwisami Grupy Domodi

IAI S.A. oraz Grupa Domodi oferują sklepom internetowym, do tej pory nie korzystających z integracji, darmową próbkę ruchu. W ramach promocji, cała oferta sklepu na czas nieograniczony może zostać wyświetlona na stronach serwisów, jeśli tylko jest dopasowana tematycznie. Darmowa wersja integracji nie jest objęta mechanizmami optymalizacyjnymi, a produkty wyświetlają się na niskich pozycjach. Ma ona na celu dać możliwość sprzedawcom na przetestowanie możliwości serwisów Grupy Domodi i podjęcie decyzji o uaktywnieniu płatnej wersji integracji.

Więcej o integracji pod tym linkiem.

Tymoteusz Krężel